Angazhimi Yne

Angazhimi yne

       Që nga viti 2005, kompania jonë është e angazhuar në ofrimin e produkteve të mira, cilësisore dhe të shërbimeve për klientët shqiptarë dhe ndërkombëtar. Sot ne jemi një referencë në tregun shqiptar, ne ndërtimin e sistemeve të ndryshme  elektrike duke ruajtur nivelin e lartë të shitjes me perspektivat e mëtejshme e rritjes në të gjithë vendin. Ne kemi zhvilluar një  gamë të plotë të produkteve të cilësisë dhe shërbimeve të ofruara nga furnizuesit tanë ndërkombëtarë te hartuara për  nevojat e konsumatorëve. Ne jemi të përkushtuar për të lehtësuar konsumatorin tonë duke tejkaluar pritjet e tyre.  Punonjësit tanë janë shtylla jonë kryesor që mundëson misionin dhe qëllimin tone. Ata përdorin ekspertizën, njohurite,  përvojën dhe energjite e tyre për të zhvilluar paketa që i përshtaten më mirë nevojat specifike të klientit.

 

Back to top
Back to top